Vizitka

GRINIT, informacijske tehnologije, d.o.o.
Ulica Mire Miheličeve 10D
1000 Ljubljana, Slovenija

+386 (0)40 480 795
info@grinit.si

DDV ID: SI10615644
Matična: 6421172000
Direktor: Luka Jurečič

Lastniške informacije

Besedilo, slike, grafike, zvoki, animacije, ton, diagrami in videoposnetki ter njihova ureditev so predmet avtorskih in drugih pravic.
Razmnoževanje, spreminjanje, prenašanje ali objavljanje dela ali celotne vsebine tega spletnega mesta v kakršni koli obliki je prepovedano, razen za osebno nekomercialno uporabo. Natančneje, za osebne nekomercialne namene sta dovoljena razmnoževanje in uporaba informacij in podatkov, za katere je prenos izrecno dovoljen.
Vsi simboli na tem spletnem mestu (zaščitene blagovne znamke in logotipi ter poslovne oznake) so last družbe GRINIT, informacijske tehnologije, d.o.o. ali tretjih oseb in se ne smejo uporabljati, trajno prenašati, kopirati ali razširjati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Informacije na tej spletni strani so namenjene predstavitvi podjetja GRINIT, informacijske tehnologije, d.o.o..
To spletno mesto vzdržujemo z največjo skrbnostjo. Hkrati družba GRINIT, informacijske tehnologije, d.o.o. ni odgovorna za ažurnost, točnost in popolnost informacij na tem spletnem mestu. Enako velja za vsebino zunanjih spletnih strani, na katere se ta spletna stran neposredno ali posredno sklicuje prek hiperpovezav in nad katerimi družba GRINIT, informacijske tehnologije, d.o.o. nima nadzora. Te vsebine preverjamo pred vključitvijo v začetne povezave. Stalne kontrole ni smiselno pričakovati, saj se vsebina lahko spremeni. Povezave bomo odstranili takoj po razkritju pravnih kršitev.

Pisarna

+386 40 777 107

Meni

Novice

Izkoristite priložnosti. Ostanite na tekočem.

Jezik