Zgodba

Beseda GRINIT je izpeljanka iz pojmov zelene-informacijske tehnologije. Čut za trajnost je del našega DNK od začetka in ni le modna sprega spreminjajočega se sveta.

Vse odkar je bilo ustanovljeno podjetje GRINIT so disciplina, bogato mentorstvo iz sveta avtomobilske industrije, močna, lastna načela ter posluh za izgradnjo trajnostnih rešitev – danes dolgoletnih strank, soustvarjali vizijo postati in o(b)stati dober. Dobri vedno stremimo postati še boljši. 

Strogi kakovostni nazori iz sveta prestižne avtoindustrije so postali temelj našega delovanja. Danes naše kompleksne kompetence in rešitve pomagajo avtomobilskih partnerjem iz vse regije.

Vizija po skupaj 20+ letih ostaja jasna. Biti med najboljšimi v svojem delu ter ustvarjati počasno vendar stabilno gospodarsko rast v razburljivemu svetu informacijskih tehnologij. Z leti pridobivamo bogate izkušnje, ki nam narekujejo trend razvoja lastnega poslovanja.

Ne glede na področje industrije ali velikost poslovanja, se tehnološke navade in pričakovanja spreminjajo rapidneje kot kdajkoli prej. In spreminjajo se tudi največji industrijski velikani.

Mi vam sledimo ob boku sprememb.

2008
Vodenje IKT projektov
Spogledovanje z novimi izzivi

Po uspešni implementaciji inovativnih BMW poprodajnih tehnoloških rešitev pri pooblaščenih dilerjih je bila pograbljena priložnost razvijati nova znanja.

2014
Priporočilo BMW Slovenija
Next-Gen Know-How

Kot priporočeni tehnološki partner, GRINIT pripravi koncept implementacije nove generacije inovativnih poprodajnih informacijskih sistemov ter jih kot prvi v regiji implementira pri slovenskih partnerjih.

2017
IKT Management
Upravljanje in konsolidacija

Za doseganje zadanih ciljev optimizacije ter širših zahtev in/ali želja naročnikov je postalo del procesov izboljšave stanja, postopno prevzemanje upravljanja celotnega IKT okolja tam, kjer so predhodno krpali vrzli z Ad-hoc metodami.

2018
Acronis Cloud Provider
Fokus na integriteto podatkov

V iskanju tehnološko najbolj dovršene rešitve, ki obenem zagotavlja proaktivno varnost, mednarodne podatkovne centre, centralno upravljanje ter minimalne produkcijske izpade, smo postali del partnerske mreže Acronis.

2020
DMS rešitve
Podpora & Razoj

Dealer Management System je ključni del vodenja procesov v avtomobilski industriji prodaje ter poprodaje vozil. V 2020 smo prevzeli uradno podporo za TOTUS DMS na področju Republike Slovenije ter območje Balkana. Področje DMS rešitev širimo s podporo ter razvojnim dopolnjevanjem INCADEA DMS sistema.

2023
Acronis Gold Partner
Širimo tim in področje delovanja

Obogatili smo tim strokovnjakov za podatkovno varnost. Utrjujemo prisotnost na trgu ter razvijamo inovativen pristop in dostopnost Acronis storitev tudi za širši / retail trg.

Pisarna

+386 40 777 107

Meni

Novice

Izkoristite priložnosti. Ostanite na tekočem.

Jezik